Salaliitto jota ei ole 1

Vapaamuurarit ovat olleet vaarattomia jo sata vuotta, kommunismi kaatui 1990-luvulla, Israel saatiin luotua Toisen maailmansodan jälkeen ja messiaaninen tavoite toteutui. Kaiken pitäisi olla kunnossa. Vanha gnostikkojen salaliitto on kuollut.

Tuhatvuotista salaliittoa ei enää ole!

Onko yhtään mitään, missä meitä edelleen huijattaisiin?

Ehkä jossain, mutta ne asiat ovat niin kaukana meistä. Jossain kaukana, ulkomailla.

Salaisen vapaamuurariuden päämäärä oli messiaaninen ja sen olennainen osa oli uuden Israelin valtion luonti. Se oli kabbalistien tavoite ja Vanhan testamentin lupaus. Jopa Siionin Viisaiden Pöytäkirjojen Protokollassa 21 mainitaan oma maa. Israelin luonti ei ollut juutalainen hanke. Idean nostivat esille kristityistä sionistit 1800-luvun alussa ja alussa sitä tuki vain kumouksellinen vapaamuurarius ja muutama kabbalisti. Vasta noin vuonna 1840 päätukijoiksi nousivat eräät juutalaiset miljonäärit. Se, mitä nykyään sanotaan sionismiksi, ei alkuperältään ole juutalaista vaan liittyy vapaamuurariuteen, B’nai B’rithiin ja kabbalismiin. Kabbalismihan pohjimmiltaan on Vanhan testamentin jyrkästi tuomitsemaa vanhaa Kanaanin maan uskontoa.

Huijataanko meitä muka jossain? Mediahan on avoin.

Aivan kaikki siitä, mitä länsimaissa ennen kerrottiin Israelin ja arabimaista konflikteista, ei ollut historiallisesti täysin oikein.

Aiemmin media kertoi, että Israelin 1948 vuoden sodan aikana palestiinalaiset vapaaehtoisesti jättivät asuntonsa. Egypti ja Syyria olivat vakuuttaneet heille, että nämä kaksi suurta arabimaata asevoimin kukistaisivat Israelin mitättömät asevoimat ja he antaisivat palestiinalaisille koko Palestiinan YK:n päätöslauselman vastaisesti. Sankarillisesti taistellut Israel voitti vastustajansa.

Kun Englannin arkistot noista ajoista avautuivat, paljastui, ettei tapahtumien kulku ollut aivan tämä. Israel teki etnisiä puhdistuksia palestiinalaisalueilla ja terrorilla pakotti asukkaat jättämään kotinsa. Ympäröivät arabimaat reagoivat siihen hyökkäyksellä vasta etnisten puhdistusten jatkuttua kuukausia.

Arabimaiden armeijat eivät edes yhdessä olleet Israelin armeijaa suuremmat. Myös arabimaat olivat itsenäistyneet vasta vähän aiemmin. Sodan alussa sotilaalliset voimat olivat jotensakin tasoissa, mutta Israelin armeija kasvoi pian suuremmaksi. Se sai aseita Tsekkoslovakiasta. Israelin ystävät Amerikassa olivat lahjoittaneet suuren summan rahaa aseiden ostoon ja antisemitisti Stalinin Neuvostoliitto lupasi aseet Tsekkoslovakiasta. Arabimailla ei tällaista ulkoista apua ollut. Ulkomaisille sotilasasiantuntijoille Israelin voitto vuonna 1948 ei ollut mikään yllätys.

Kuuden päivä sota vuonna 1967 on samanlainen tapaus. Mediassa se kerrottiin muodossa, että Israelia uhkasi sotilaallisesti voimakkaamman Egyptin ja Syyrian muodostaman liiton välitön hyökkäys. Israel joutui kiperässä tilanteessa tekemään ensi-iskun, joka tuhosi Egyptin ilmavoimat lentokentille. Myös Syyriaa vastaan Israel menestyi hyvin sankarillisen taistelunsa vuoksi.

Todellisuus tässäkin asiassa on nykyään julkisesti tiedossa arkistojen avauduttua, eikä Wikipediakaan tätä asiaa peittele. Israel ei odottanut Egyptin välitöntä hyökkäystä vaan käytti Egyptin presidentti Anwar Sadatin määräämää Suezin kanavan sulkemista israelilaisilta laivoilta tekosyynä hyökkäykseen. Israelin hyökkäys ei täyttänyt oikeutetun ennalta ehkäisevän ensi-iskun ehtoja, jossa vaaditaan välitön hyökkäysuhka ja ettei ole muuta tapaa ratkaista konflikti. Israelin hyökkäys vuonna 1967 oli puhdas hyökkäyssota, jossa sekä Israelin että ulkopuolisten maiden sotilaspiirit tiesivät jo alussa, että Israel voittaa sodan. Egyptin tiedustelun rakensivat Richard Gehlenin maalle toimittamat entiset natsit, jotka täysin tunsivat Israeli Länsi-Saksalta saaman aseistuksen. Gehlen ennusti Israelin hyökkäyksen päivälleen, ainakin kirjassaan hän näin kertoo. Syystä tai toisesta Egyptin tiedustelu ei tiennyt hyökkäyspäivää tai muuten Egyptin lentokoneet olisivat olleet ilmassa. Sotaa käyvien maiden väestöjen koko ei ole tärkeää lyhyessä sodassa. Tärkeintä on sotavoimien laatu ja aseistus sekä tiedustelu.

Israelilla oli myös tiedustelutietoa Egyptin käyttämien venäläisten hävittäjien tekniikasta. Sen avulla Israelin ilmavoimat helposti voittivat muutamat ilmaan päässeet egyptiläishävittäjät.

Syyriaa vastaan käytävässä sodassa Israel valloitti Golanin kukkulat vasta aselevon jälkeen. Tämä seikan salaamiseksi Israelin ilmavoimat tietoisesti hyökkäsi USA:n tiedustelulaivaa SS Libertya vastaan ja yritti tuhota sen koko miehistön. USA virallisesti hyväksyi Israelin virallisen selityksen, että ilmavoimat luulivat laivaa egyptiläiseksi, mutta laivan miehistö edelleen vakuuttaa, että israelilaiset näkivät selvästi USA:n tunnukset laivassa ja silti tulittivat laivaa ja miehistöä.

YK:n päätöslauselma vuodelta 1947 Palestiinan jakamisesta juutalaisten ja palestiinalaisten kesken ei ehkä sekään ollut aivan niin oikeudenmukainen kuin esitettiin. Edmond de Rothschild oli kyllä ostanut maata ja antanut sen juutalaisille, mutta vain noin kymmenesosan Israelin alueesta. YK:n päätöslauselman mukaan juutalaiset saivat hieman yli puolet Palestiinasta.

Juutalaisia saattoi tavallaan pitää pakolaisia: heitä oli vainottu kotimaassaan eivätkä he uskaltaneet jäädä kotiin. Silti, pakolaisille ei yleensä lahjoiteta suurta aluetta uudesta asutusmaasta. Pakolaiset asutetaan pakolaisleireille. Toisaalta juutalaisia saattoi pitää paluumuuttajina. Se vaatii varsin pitkän aikaskaalan, koska juutalaiset olivat muuttaneet Palestiinasta viimeistään 600-luvulla epäonnistuneen kapinan jälkeen. Myöskään paluumuuttajille ei yleensä lahjoiteta suurta osaa maasta, korkeintaan minimaalinen alue, johon he saattavat asuttua

On totta, että Israelissa oli juutalaisia jo ennen YK:n päätöslauselmaa. Israelissa oli pitkään asunut uskonnollinen juutalaisyhteisö. Heidän keskuksensa oli Galileassa, Safidissa, mutta katkeamatonta juutalaisasutusta Palestiinassa ei ollut ajanlaskun alun juutalaissodista nykypäivään: 614 juutalaiset liittyvät Parthiaan Itä-Rooman ja Parthian välisessä sodassa. Heidät kukistettiin ja sodan jälkeen Itä-Rooman keisari vaati juutalaisia joko kääntymään kristinuskoon tai muuttamaan pois.

Toisaalta voidaan ajatella, että juutalaiset olivat alueen aiemmat omistajat ja palestiinalaiset olivat alueelle myöhemmin tulleita. Tällainen omistusoikeus maahan yleensä katoaa kymmenien tai korkeintaan satojen vuosien kuluessa. Jos alkuperäisväestöllä olisi oikeus saada yksinomistukseensa maa, jossa he ennen elivät, Amerikat tulisi varata vain intiaaniväestölle. On mahdotonta palauttaa kansoja alueille, jossa he asuivat kaksi tuhatta vuotta sitten, vai palautetaanko kaikki indoeurooppalaiset Mustan Meren ja Kaspian Meren väliselle tasangolle?

YK:n päätöslauselman aikoihin palestiinalaisia todella pidettiin myöhemmin alueelle muuttaneina arabeina. Nykyään tämä käsitys tiedetään vääräksi geneettisten tutkimusten ansiosta. Palestiinalaisten geeniperimä osoittaa, että pohjalla on alueen alkuperäisväestö, johon on tietenkin sekoittunut arabien ja muiden alueelle tulleiden kansojen geenejä. Ennen islamiin kääntymistä alkuperäisasukkaat olivat kristittyjä. Sitä ennen he olivat juutalaisia tai samarialaisia. Palestiinalaiset ovat näiden alkuperäisasukkaiden ja myöhemmin muualta muuttaneiden sekoitus.

Juutalaisten geenit ovat myös sekoittuneet. Euroopasta tulleiden juutalaisten geeneistä on noin puolet on eurooppalaista perua. Juutalaisilla ei ole palestiinalaisia suurempaa oikeutta maahan geenien perusteella, eikä geneettistä oikeutta maa-alueeseen yleensäkään ole olemassa.

Myöskään ei voi ajatella, että länsiliitoutuneet antoivat juutalaisille osan Palestiinaa palkinnoksi Toisessa maailmansodassa tehdyistä sotilaallisista palveluksista. Ainakaan puolalaiset eivät saaneet tällaista palkintoa. Puolalaiset lentäjät puolustivat Lontoota ja Neuvostoliitossa puolalaisista sotavangeista koottu puolalaisarmeija lopulta valloitti Monte Casinon. Puolalaisarmeijan koontivaiheessa siihen kuului myös puolanjuutalaisia, mutta armeijan ollessa jostain syystä Palestiinassa, monet juutalaiset karkasivat. He toimivat myöhemmin Israelin salaisessa armeijassa ja kävivät terrorisotaa Englantia vastaan. Myöhemmin he muodostivat Israelin puolustusvoimien ytimen.

Israelin muodostaminen oli yksinkertaisesti sionistien toteuttama alueen valloitus, jossa aiemmilta asukkailta vietiin heidän maansa. Maailmanhistoria on täynnä tällaisia tapauksia. Niitä ei voi kategorisesti tuomita, koska silloin tulisi kieltää esimerkiksi USA:n oikeus olemassaoloonsa. Tietenkään niitä ei oikeudellisessa mielessä myöskään voi puolustella. Hitlerin hyökkäystä Mustan Meren pohjoispuolelle ei voi perustella sillä, että alue oli tuhansia vuosia aiemmin ollut arjalaisten eli indo-eurooppalaisten alkukoti.

Israelin sodat vuosilta 1948 ja 1967 siis kerrottiin ennen väärin. Monta muutakin asiaa kerrottiin mediassa väärin. Neuvostoliiton romahduttua osoittautui, että moni asia oli kerrottu väärin aika monessa maassa. Ei ole mitään syytä kuvitella, että nykyään kaikki asiat kerrottaisiin mediassa oikein. Kysymys on vain, onko väärin kertomisessa jokin tendenssi vai kerrotaanko asioita satunnaisesti väärin.

Tuo kaikki oli historiaa. Nykymaailman ongelma on toinen, ei Israel, vaan islamilainen terrorismi. 11. syyskuuta 2001 terroristit kaappasivat neljä konetta. Kaksi niistä osui WTC-rakennuksiin. Kolme WTC-rakennusta romahti. WTC7-pilvenpiirtäjä luhistuu kuin korttitalo. Se ei näytä gravitaatioromahdukselta, tai ehkä USA:ssa painovoima toimii eri tavalla kuin muualla maailmassa. Yksikään Amerikan presidentti ei ilmeisesti halua tutkia 9/11-tapausta uudestaan. Puolassa tutkitaan uudestaan Smoleńskin lento-onnettomuutta, mutta siitä ei ole haittaa: onnettomuus on onnettomuus. Irakilla piti olla massatuhoaseita. Niitä ei löytynyt. Saddam Hussein ei ollut tukenut 911-terroristeja. Yhdysvaltain tiedustelu oli tehnyt virheen. Virheitä tapahtuu, USA luotti liikaa satelliittitiedusteluun, tai ehkä kaikki ei ollut aivan niin.

9/11 ja Irakin sota olivat yksittäisiä tapauksia. Niistä ei voi päätellä, että terrorismin vastaiseen sotaan liittyisi mitään salaliittoa.

Jos itse tekisi salaliiton maailman valloittamiseksi, niin mitä pitäisi tehdä? Siitähän on teoria: kommunistithan suunnittelivat vallankumouksia ja heidän teoriassaan piti ensin saada hallintaan media, koulutus, pankit, yliopistot,…, jotenkin näin se teoria meni.

Juuri niin kuin Bavarian Valistuneet. Trotsky kopioi menetelmät vapaamuurareilta. Yhdessä vaiheessa Trotsky istui vankilassa luki paljon vapaamuurareista ja totesi, että vapaamuurariuden historia on jatkuvaa vallankumousta.

Muurareiden menetelmiä eivät opiskelleet vain kommunistit vaan myös terroristit. Irlannin IRA terroristijärjestö oli rakenteeltaan vapaamuurariuden kaltainen, samoin natsipuolueen edeltäjä Germanenorder ja Etelä-Afrikkaa hallinnut Afrikaaner Broederbund. Yllättäin Havajin Patrioottinen Liiga- salaseuran perustaja Lorrin Thurston ei ollut vapaamuurari, mutta syrjäytetty Havajin kuningas sentään oli muurari.

Islamilainen terrorismi ei liity vapaamuurareihin, mutta veljeskunta sieltäkin löytyy. Sunniterrorismin taustalla on ollut Muslimiveljeskunta. Muslimiveljeskunta löytyy PLO:n, Hamasin ja Al Quaidan taustalta. Syystä tai toisesta Muslimiveljeskunta kieltää olevansa vastuussa ISIS-terroristeistä ja väittää heitä länsimaiseden ja Israelin salajuoneksi. Hehän väittävät kaikenlaista.

Shiaterrorismiin kuuluu esimerkiksi Hisbollah. Shiaterrorismin taustalta ei nykyään löydy veljeskuntaa tai salaseuraa. Terrorismia tukee Iran. Se on luonnollista: Iran syntyi islamilaisessa vallankumouksessa, kuten Neuvostoliitto syntyi bolsheviikkivallankumouksessa. Ennen sitä molemmat toimivat salaisina järjestöinä. Kun vallankumouksia jossain maassa onnistuu, kaapattu maa tukee vallankumouksia ja terrorismia muualla. Aiempina vuosisatoina shiaterrorismiakin ovat tukeneet salaseurat, kuten esimerkiksi ristiretkiajan assasiinit.

Euroopan vanhimmilla tiedustelujärjestöillä on juurensa salaseuroissa ja aiempina aikoina ne usein käyttivät esoteerikkoja agentteina. Salaseurat, salaiset puolueet, terroristijärjestöt ja tiedusteluorganisaatiot harvoin ovat täysin salaisia. Melkein aina on myös laillinen peitejärjestö, joka tyypillisesti on hyväntekeväisyysjärjestö tai kirjallinen seura. Vain laittomat toiminnat ja suunnitelmat ovat salaisia ja niitä varten perustetaan salainen ryhmä. Kaikki on aivan oppikirjan mukaista. Salaseuran käytöstä tälla tavalla kertoo jo Platonin Valtio. Terrorismissa ja sodassa terrorismia vastaan ei oikeastaan ole mitään uutta.

Islamilaisella terrorismilla ei näytä olevan suoraa liityntää kumouksellisiin vapaamuurareihin, mutta kyse on samasta messiaanisesta ajatuksesta. Kumouksellisessa vapaamuurariudessa oli kysymys Israelin luomisesta. Islamilaisen terrorismin juuria tulee etsiä Israelin ja palestiinalaisten konfliktista: islamilainen terrorismi alkoi Israelin luomisesta. Islamilainen valtio, ISIS, joka on syntynyt Al-Qaidasta, pyrkii kalifaattiin ja sen entinen johtaja julistautui Mahdiksi. Kalifaatti ja Mahdi ovat lopun ajan ilmiöitä. ISIS liittyy lopun aikoihin ja siis messiaanisuuteen.

Hamas-terroristijärjestön vuoden 1988 perusasetus löytyy verkosta nimellä Hamas Charter. Teksti toteaa, ettei Hamas tule koskaan hyväksymään juutalaisvaltion olemassaoloa Palestiinan maaperällä. Tekstissä on myös viittaus Muhammedin sanaan, jonka mukaan aikojen lopussa muslimit tappavat juutalaiset: puut ja kivet pyytävät muslimeja tappamaan taakseen piiloutuneen juutalaisen, mutta yksi puu ei kerro sen taakse piiloutuneita, koska se on juutalaisten puu – miten tämä profeetan sana sitten pitäisikään ymmärtää. Kirjaimellista vaatimusta juutalaisten ajamisesta mereen perusasetuksessa ei ole. Viime vuosina Hamas on hieman lieventänyt lausuntojaan, mutta asian ydin varmasti säilyy.

Sitä merkillisemmältä ehkä tuntuu, että USA:n presidentti Jimmy Carterin Camp Davidissa neuvotteleman PLO:n ja Israelin sopimuksen jälkeen Israel kävi aseistamaan Hamasia PLO:ta vastaan. Tarkoitus oli heikentää PLO:ta. Ajatus oli kai, että Hamasin nousun seurauksena sovintoa palestiinalaisten ja Israelin välille ei syntyisi eikä Israelin tarvitsisi poistaa Länsirannan asutuskohteitaan, mutta logiikka ei (ehkä) täysin toiminut: asiat kehittyivät vain huompaan suuntaan.

Hamasin vuoden 1988 perusasetuksesta voi lukea yhden version juutalaisesta salaliittoteoriasta: juutalaiset hallitsevat mediaa ja maailmaa. Vapaamuurarit, Rotarit, Lions Klubi ja muut sellaiset ovat heidän hallinnassaan. Dokumentin mukaan sionistit aloittivat Ensimmäisen maailmansodan, samoin Toisen maailmansodan, ja juutalaisten suunnitelma on kuvattu Siionin Viisaiden Pöytäkirjoissa.

Hamasin teoria on melkein sama kuin Hitlerin versio juutalaisten salaliitosta eli Suuresta Valheesta, mutta Hamas syyttää sionisteja ja B’nai B’rithiä, kun taas Hitler vainosi kaikkia juutalaisia.

Hitler ei ollut kyseisen salaliittoteorian keksijä: sen esitti jo Osman Bey vuonna 1873 kirjassaan Die Eroberung der Welt durch die Juden. Osman Bey uskoi juutalaisten ja vapaamuurarien salaliittoon. Kirja oli aikanaan kansainvälinen myyntimenestys.

Hitlerin lailla monet muutkin diktaattorit, kuten Stalin ja Franco, ovat pitäneet vapaamuurari-pankkiiri -salaliittoteoriaa teoriaa oikeana, eivätkä vain diktaattorit. Myös Winston Churchill, katolinen kirkko ja monet tutkijat ovat pitäneet teoriaa oikeana. Osman Beyn aikana vapaamuurarisalaliittoa tuli vielä pitää todellisena uhkana: Pariisin kommuuni kaatui vuonna 1871, mutta liitäntää vapaamuurareiden ja eräiden juutalaispankkiirien välillä ole koskaan sitovasti todistettu.

Länsimaissa julkinen sana tuomitsee vapaamuurari-juutalaiset -salaliittoteorian äärioikeiston antisemitisminä, mutta arabimaailmassa tällä salaliittoteorialla edelleen on paljon kannattajia. Siellähän uskotaan muihinkin länsimaissa vääriksi todistettuihin väitteisiin, kuten holokaustikieltäjien teesiin, että natsien keskitysleireillä ei olisi ollut kaasukammioita, ja eräiden 911-fanaatikkojen väitteeseen, että vuoden 2001 World Trace Center -iskun takana olisi ollut Israelin tiedustelupalvelu Mossad.

Nämä kiistanalaiset aiheet jätetään tässä kirjoituksessa rauhaan.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.